Original A-creme 120g

19,75

Voide herkän ihon hoitoon

Osastot: ,

Kuvaus

A-CREME on ainutlaatuinen voide herkän ihon hoitoon. Ei sen takia, että se sisältäisi vallankumouksellisia ainesosia, vaan yksinkertaisesti sen takia, että se toimii. Se imeytyy helposti, kosteuttaa ihoa eikä se kirvele. Se on hellävarainen ja lempeä koko vartalolle, ja se on rikastettu A-vitamiinilla, jolla on edullinen vaikutus herkän ja helposti ärtyvän ihon kuntoon.

A-CREME:stä tuli nopeasti menestys! Suosio on säilynyt vuosien saatossa, koska voide pitää minkä lupaa. Nyt saatavilla on uusi tuote, eli A- CREME ilman parabeeneja. Se sopii myös pienten lasten ohuelle ja herkälle iholle.

A-CREME on valmistettu samalla alkuperäisellä reseptillä jo vuodesta 1953. A-CREME imeytyy nopeasti, pitää ihon pehmeänä ja joustavana sekä on käytössä riittoisa. A-CREME sopii yhtä hyvin auringonoton, suihkun tai kylvyn jälkeen kuin kireälle pakkaskelille. Voidetta voi käyttää koko keholla esimerkiksi kasvoille, käsille tai jaloille myös pienille lapsille. PH 7.

Ainesosat/INCI:
Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol.

Valmistettu Ruotsissa.