Aito Kollageeni 90 kaps

35,90

Kuivan ihon pelastus

Kuvaus

Aito kollageenin sisältämä Ovoderm vahvistaa ihoa, jolloin kosteus ei pääse karkaamaan. Tukee myös hiusten ja kynsien hyvinvointia. Aito kollageeni sopii lähes kaikille, myös kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille.

Eettinen, nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen: kaksi vegekapselia päivässä riittää. Ei turhia lisä- tai täyteaineita.

Kollageeni on proteiini, jota on ihmiselimistössä lähes kaikkialla, kuten ihossa, hampaissa, luustossa ja rustoissa. Kun ihminen ikääntyy, elimistön oma kollageenituotanto hidastuu.

Aito kollageeni on eettinen valinta! Aito kollageeni sisältää Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia, joka on patentoitu, eettinen ja luonnollinen raaka-aine. Ovodermin valmistuksessa ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja, ja valmistustapa on ympäristöystävällinen sekä luontoa kunnioittava. Ovoderm® kananmunan kalvoproteiini sisältää luonnollisesti tyyppien 1, 5 ja 10 kollageenia, hyaluronihappoa, elastiinia ja keratiinia. Lisäksi kasviskapselissa on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista. Aito kollageeni on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupasta!

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää
Ovoderm® kananmunan kalvoproteiinia 510mg, josta

Tyypin 1, 5 ja 10 kollageenia yht.  180mg
Hyaluronihappoa  20mg
Elastiinia  100mg
Keratiinia  5mg

Annos sisältää myös C-vitamiinia 80mg

Ainesosat: Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), askorbiinihappo, Nu-FLOW® riisitiiviste. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

Käyttöohje: 2 kapselia päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Alkuperämaa: Alankomaat

***

Kosttillskott som innehåller äggskalsmembranprotein och c-vitamin. 60 vegetabiliska kapslar. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning.

Dosering- och bruksanvisning: 2 kapslar om dagen. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Dygnsdosen (2 kapslar) innehåller:
Ovoderm äggskalsmembranprotein 510mg som innehåller

Kollagen av typ 1, 5 och 10 totalt.  180mg
Hyaluronsyra  20mg
Elastin  100mg
Keratin  5mg

Dygnsdosen innehåller också C-vitamin 80mg

Ingredienser: Ovoderm äggskalsmembranprotein, hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), askorbinsyra, Nu-FLOW risextrakt. Fri från glutein, vete, soja, mjölkprodukter, laktos, salt, socker och jäst.

Ursprungsland: Nederländerna. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras i sval och torr miljö med slutet lock, oåtkomligt från små barn. Kom ihåg att njuta tillräckligt med vätska vid användning av kosttillskottet.

 

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

60 kaps, 120 kaps