Aito Lady Strong 60 kaps

29,90

Hyvinvointiin aikuiselle naiselle
UUTTA!

Kuvaus

Aito Lady Strong on vahva, monipuolinen ja luonnollinen valmiste. Se tukee naisellista hyvinvointia ja tasapainoa erityisesti vaihdevuosien aikana. Tuote sisältää turvallisia ja pitkään käytössä olleita kasviuutteita ja rohdoksia: macaa, Don Quai-uutetta, villijamssiuutetta sekä soijan isoflavoni-uutetta. Mukana myös tärkeä hivenaine seleeni hyvin imeytyvässä selenometioniini-muodossa!

Maca on adaptogeeni, joka voi auttaa kehoa selviytymään haastavissakin elämäntilanteissa. Maca sisältää runsaasti erilaisia ravinteita, ja sitä käytetään mm. lisäämään vireyttä ja tasapainottamaan oloa.
Seleeni välttämätön hivenaine, joka on tärkeä mm. vastustuskyvylle, kilpirauhasen toiminnalle sekä hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.
Don Quai tunnetaan myös nimellä ”naisten ginseng”.
Villijamssiuutteella voi olla suotuisia vaikutuksia vaihdevuosien aikana.
Soijan isoflavonit ovat kasviestrogeeneja, joilla voi olla tärkeitä naisten hormonitasapainoa tukevia ominaisuuksia.
Annostus: 2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: Maca (sisältää maissia), selenometioniini, Don Quai -uute, Villijamssiuute, Soija isoflavoni-uute, selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Vegaaninen, ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää:
Maca 400 mg,
Seleeni 100 µg,
Don Quai -uute (angelica sinensis) 50 mg,
Villijamssiuute (dioscorea villosa) 16% 100 mg,
Soija isoflavoni-uute 40 % 100 mg.

Alkuperämaa: Alankomaat

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä.