bertil’s Magnesium 200 tabl

18,40

Hyvin imeytyvä magnesium tabletti.

Kuvaus

Kotimaiset bertil’s Magnesium -tabletit sisältävät aminohappokelatoitua magnesiumia. Se on parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto, joka ei ärsytä vatsaa eikä aiheuta ripulia. Paras mahdollinen imeytyminen takaa magnesiumille myös parhaat mahdolliset terveysvaikutukset.

Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Sen tärkeimmät tehtävät ovat osallistuminen lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Magnesium osallistuu satoihin entsyymireaktioihin ja on tärkeä suolatasapainon (natrium/kalium) säätelijä.

bertil’s Magnesium -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin laadittuja yhdistelmätuotteita. Uusi bertil’s -sarja jatkaa yli 30 vuoden ajan valmistetun Kelasin -hivenainesarjan perinteitä.

Käyttötarkoitus:
-Rasittuneille lihaksille
-Väsymykseen ja uupumukseen

Magnesium edistää:
-Lihasten ja hermoston normaalia toimintaa
-Normaalia energia-aineenvaihduntaa
-Elektrolyyttitasapainoa
-Luuston pysymistä normaalina

bertil’s Magnesium on laktoositon, gluteeniton, sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia

Magnesiumbisglysinaatti, magnesiumoksidi, täyteaine selluloosajauhe, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
Kelatoidun magnesiumin aminohapot ovat kasviperäisiä.
Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.
Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Annostus yli 14-vuotiaille: 2 tablettia 2 kertaa päivässä tai 4 tablettia illalla.