Dlux K2 + D3 12ml

20,30

Ylivertainen imeytyvyys

Osasto:

Kuvaus

DLux D3+K2 vitamiinisuusuihke on ravintolisä, joka imeytyy tutkimusten mukaan markkinoilla oleviin vitamiineihin nähden ylivertaisesti.

Vitamiinin päiväannos, 3 suihkausta, sisältää D3-vitamiinia ja K2-vitamiinia kumpaakin 75 µg. D3+K2-ravintolisä suositellaan käytettäväksi suun limakalvoille, josta se tutkimusten mukaan imeytyy parhaiten.

Suusuihke on raikkaan piparmintun makuinen, eikä sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita. Tuote on helppo käyttää ja annostella.

Vitamiinisuusuihke on ravintolisä, ja se sopii myös kasvissyöjille, raskaana oleville, imettäville, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon.

Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Käyttöohje: Annostele ravintolisää kolme suihkausta päivässä, suosittelemme käyttämään D3+K2 vitamiinisuusuihketta posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan tuote imeytyy suun limakalvoilta kaikista tehokkaimmin.

Puhdistettu vesi, ksylitol, akaasiakumi, menaquinone (K2-vitamiini), auringonkukkalesitiini, sitruunahappo. Säilöntäaine: kaliumsorbaatti, piparminttuöljy, kolekalsiferoli (D3-vitamiini), DL-atocopheryl acetate (E-vitamiini)