Eskio-3 Pure 120 kaps

19,90

Friend of The Sea -sertifioitua kalaöljyä

Osasto:

Kuvaus

Eskio-3-tuotteissa on tallella kalan luonnollinen omega-3-rasvahappokoostumus sekä sen kaikki tärkeät ainesosat. On ensiarvoisen tärkeää valita päivittäiseen käyttöön kalaöljy, jolla on korkea stabiliteetti. Eskio-3 on ainutlaatuisen stabiili kalaöljyvalmiste, minkä tunnistat sen neutraalista mausta. Sen stabiliteetti perustuu patentoituun E-vitamiinia ja muita antioksidantteja sisältävään PUFANOX-yhdisteeseen, joka suojaa kalaöljyä härskiintymiseltä. Ruotsissa tehdyn tutkimuksen* mukaan Eskio-3 Purella on kymmenestä suurimmasta kalaöljystä tehokkain suoja härskiintymistä vastaan. Eskio-3-tuoteperheen tuotteet ovat vastuullisen kuluttajan valinta. Ne ovat Friend of the Sea -organisaation sertifioimia, eli täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien vaatimukset. *Test av de tio största fiskoljorna i Sverige. Eurofins Food & Agro Testing, Lindköping, 2013.

Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossa. Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta. Friend of The Sea –sertifioitu ja täyttää ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien vaatimukset. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Suositeltava vuorokausiannos:
1–3 kapselia päivittäin ruokailun yhteydessä. Määrä tulee suhteuttaa rasvaisen kalan nautittuun määrään.

Sydämelle edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittän 250 mg EPA ja DHA rasvahappoja, 1 kapseli (1 g) Eskio-3 Pure kalaöljyä sisältää juuri tämän määrän.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys: Mielellään tuotteen pahvikotelossa, valolta suojattuna. Lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:
Kalaöjyä, gelatiinia, koskteudensitovaa ainetta (glyserolia), hapettumisenestoaine: PUFANOX [soijalesitiini, E-vitamiiniyhdiste (alfa-tokoferooli ja tokoferooli uute), rosmariiniuute, (askorbylpalmitaatti)], limearomi.

Ravintosisältö:

Kalaöljy 1 kapseli 3 kapselia
Omega-3 rasvahapot 350 mg 1050 mg
josta EPA 160 mg 480 mg
josta DHA 100 mg 300 mg