Eskio-3 Pure 210 ml

19,90

Friend of The Sea -sertifioitua kalaöljyä

Osasto:

Kuvaus

Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossa. Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalin. Eskio-3-tuotteissa on tallella kalan luonnollinen omega-3-rasvahappokoostumus sekä sen kaikki tärkeät ainesosat. On ensiarvoisen tärkeää valita päivittäiseen käyttöön kalaöljy, jolla on korkea stabiliteetti. Eskio-3 on ainutlaatuisen stabiili kalaöljyvalmiste, minkä tunnistat sen neutraalista mausta. Sen stabiliteetti perustuu patentoituun E-vitamiinia ja muita antioksidantteja sisältävään PUFANOX-yhdisteeseen, joka suojaa kalaöljyä härskiintymiseltä. Ruotsissa tehdyn tutkimuksen* mukaan Eskio-3 Purella on kymmenestä suurimmasta kalaöljystä tehokkain suoja härskiintymistä vastaan. Eskio-3-tuoteperheen tuotteet ovat vastuullisen kuluttajan valinta. Ne ovat Friend of the Sea -organisaation sertifioimia, eli täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien vaatimukset. *Test av de tio största fiskoljorna i Sverige. Eurofins Food & Agro Testing, Lindköping, 2013.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 – 3 ml päivittäin ruokailun yhteydessä. (Maustemitta on 1 ml). Annosmäärä tulee suhteuttaa ravinnoksi nautittavan rasvaisen kalan määrään.
Sydämelle edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA ja DHA rasvahappoja ja 1 ml Eskimo-3 Pure kalaöljyä sisältää juuri tämän määrän. Suosteltavaa vuorokausiannosta ei pidä ylittää.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Säilytys: Valolta suojattuna, mielellään pakkauslaatikossa. Avattu pullo jääkaapissa. Lasten ulottumattomissa.

Eskio-3 Pure neste, 210 ml.

Kalaöljy, appelsiiniaromi, hapettumisenestoon: PUFANOX® [soijalesitiini, E-vitamiiniyhdistelmä (alfa-tokoferooli ja tokoferooli uutetta), rosmariiniuute, (askorbylpalmitaatit)].

Ravintosisältö:

Kalaöljy 1 ml (1 g) 3 ml (3 g)
Omega-3 rasvahapot 350 mg 1050 mg
josta EPA 160 mg 480 mg
josta DHA 100 mg 300 mg
Tuote sisältää vain GMO-vapaita aineosia.