Ferronol 500ml

18,95

Vahva ja hyvänmakuinen rauta-monivitamiini valmiste.

Kuvaus

MONIPUOLINEN RAUTAVALMISTE JAKSAMISESI TUEKSI
Ferronol on erinomainen tuote raudan saannin lisäämiseen. Ferronol on markkinoiden vahvin nestemäinen rautavalmiste; päiväannos sisältää 21 mg rautaa. Raudan lisäksi se sisältää monia raudan imeytymistä ja raudan vaikutuksia tukevia vitamiineja. Ferronolista saatkin reilusti C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa.

Ferronolin monipuolisella koostumuksella olemme halunneet taata raudan parhaan mahdollisen imeytymisen. Kun nautittu rauta imeytyy jo ohutsuolessa verenkiertoon, se ei päädy paksusuoleen ja aiheuta monille rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja. Ferronol sisältää myös useita raudan imeytymistä parantavia ravinteikkaita aineosia; C- ja B-vitamiineja, ruusunmarjajauhetta, nokkosuutetta sekä marjamehujen hedelmähappoja.

KÄYTTÖTARKOITUS
Väsymykseen
Yleiseen voimattomuuteen ja stressiin
Vastustuskyvyn ja yleiskunnon ylläpitämiseen
Leikkausten jälkeiseen toipumiseen
Ravintolisäksi kasvissyöjille ja vegaaneille
Ravintolisäksi kovaa kuntoileville ja urheileville

KENELLE
Urheilijoille ja kuntoilijoille
Kasvissyöjille ja vegaaneille
Toipilaille ja ikäihmisille
Stressaantuneille
Odottaville ja imettäville äideille
Koululaisille ja opiskelijoille
TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ
Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
C-, B1-, B6– ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät psykologisia toimintoja
C-vitamiini edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
ERITYISTÄ TÄSSÄ TUOTTEESSA
ELINTÄRKEÄ RAUTA

Rauta on ihmiselle elintärkeä, välttämätön hivenaine. Rautaa on saatava ravinnosta, koska keho ei pysty sitä itse tuottamaan. Suurin osa elimistön raudasta sijaitsee veren punasolujen hemoglobiinissa. Hemoglobiinilla on tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se kuljettaa keuhkoista saatua happea elimistön eri puolille ja siellä syntynyttä hiilidioksidia keuhkojen välityksellä hengitysilmaan. Raudalla on tässä hapenkuljetusjärjestelmässä ratkaiseva osansa. Elimistö tarvitsee rautaa uusien punasolujen muodostumiseen. Raudan puute laskee hemoglobiinia, mikä voi johtua myös yksipuolisesta ravinnosta tai raudan imeytymishäiriöstä. Raudalla on myös tärkeä rooli solujen hengityksessä. Solujen aineenvaihduntaan osallistuu useita entsyymejä, jotka tarvitsevat rautaa toimiakseen.

PIRISTYSTÄ VITAMIINEISTA

B-vitamiineilla on lisäksi monia tärkeitä itsenäisiä tehtäviä elimistössämme. Niitä kutsutaan usein ns. virkeysvitamiineiksi. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja helposti imeytyviä. B-vitamiinit ja erityisesti B12-vitamiini ja foolihappo tukevat raudan vaikutuksia. Niillä on hyvin tärkeä tehtävä uusien punasolujen muodostuksessa.

Ruusunmarjajauhe tuo tuotteeseen myös pienen määrän luonnollista C-vitamiinia. Ruusunmarjan ja nokkosuutteen pääasiallinen tehtävä on luoda luonnollinen ympäristö raudalle ja C-vitamiinille. Lisäksi ne sisältävät marjamehujen ohella luonnon flavonoideja ja monipuolisia antioksidantteja. Antioksidantit suojaavat rautalisää ja elimistömme soluja hapettumiselta.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet 15 ml
C-vitamiinia 60 mg 75 %*
Rautaa 21 mg 150 %*
Magnesiumia 6,6 mg 2 %*
B1-vitamiinia 1,5 mg 136 %*
B2-vitamiinia 1,6 mg 114 %*
B6-vitamiinia 1,4 mg 100 %*
Foolihappoa 300 mcg 150 %*
B12-vitamiinia 2,1 mcg 84 %*
Punaherukka-mustaherukka- puolukkaviinirypäletiivistettä 2,1 ml
Ruusunmarjajauhetta 60 mg
* osuus päivän saantisuosituksesta
Annostusohje Aikuisille; 15 ml kerran päivässä

Koululaisille (7 – 12 v.); 10 ml kerran päivässä.
Ravista ennen käyttöä. Nauti aterian yhteydessä sellaisenaan tai veteen laimennettuna. Nauti päiväannos 2-3 erässä, jos vatsasi on erityisen herkkä rautavalmisteille.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Vesi, fruktoosi, punaherukka-mustaherukka-puolukka-viinirypäletiiviste, hivenaineet (rautasulfaatti ja magnesiumoksidi), happamuudensäätöaine omenahappo, nokkosuute, ruusunmarjajauhe, vitamiinit (L-askorbiinihappo, riboflaviini, tiamiinimonohydraatti, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini), säilöntäaine kaliumsorbaatti.
Säilytä avattu pullo jääkaapissa.