Harmonia curaMIN® 90 kaps

46,90

curaMIN® – Paras niveltuote

Kuvaus

curaMIN auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. USA:ssa moneen kertaan parhaaksi nivelvalmisteeksi ja ravintolisäksi valittu curaMIN® on voittanut lukuisia palkintoja. Raaka-aineiden turvallisuus ja teho on dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa. Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä saa avun.

-NIVELTEN TERVEYTEEN & LIIKKUVUUTEEN
-IMMUUNIJÄRJESTELMÄN TOIMINTAAN
-VÄHENTÄMÄÄN HAPETUSSTRESSIÄ*

curaMIN® sisältää hyvin dokumentoitua BCM95®:n (kurkumiini + turmeronit) & BosPure®:n (boswellia) yhdistelmää, jotka myötävaikuttavat toisiinsa ja siten vahvistavat toistensa ominaisuuksia. Teho & turvallisuus on osoitettu useissa tutkimuksissa.

*Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmännormaalia toimintaa. Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta.
curaMIN® tehoaa kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta.
BCM95® – maailman dokumentoiduin, ensiluokkaisesti imeytyvä ja puhdas kurkumiiniuute.
BosPure® – vahvapitoinen uute villinä kasvaneesta boswelliasta. Viisi kertaa tavallista boswelliaa vahvempi.

Suositeltu vuorokausiannos:
Kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla +1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla).Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan.Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaamonipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotekoko:
Yhdessä curaMIN® –pakkauksessa on 90 kapselia

Ainesosat
Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa,BCM95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswelliaserrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa).

curaMIN®-tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen valmiste

Käyttörajoitukset:
Suositellulla päiväannoksella ei ole raportoitu haittavaikutuksia eikä sillä ole ajallisia käyttörajoituksia.