Magnemin karpalo 350 mg 90 tabl

13,50

Hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti.

Kuvaus

Magnesium on elimistömme tärkeimpiä hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä, fyysistä suorituskykyä ja kestoa sekä antaa lihassoluille energiaa.

Magnesium on tärkeä erityisesti jos hikoilu on runsasta esim. runsaan urheilun vuoksi, koska se vaikuttaa neste- ja elektrolyyttitasapainoon sekä normaaliin energia-aineenvaihduntaan. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä rauhoittaa hermoja.

Biomedin pureskeltava Karpalo Magnesium sisältää suurimmaksi osaksi hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja lisäksi magnesiumoksidia. Miedon makuinen ja helposti suussa hajoava tabletti sopii myös niille joilla nieleminen on vaikeaa. Valmistetta on helppo käyttää, ja vain 1 tabletti päivässä yleensä riittää.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Magnesium edistää:

– elektrolyyttitasapainoa
– normaalia energia-aineenvaihduntaa
– hermoston normaalia toimintaa
– lihasten normaalia toimintaa
– normaalia proteiinisynteesiä
– normaaleja psykologisia toimintoja
– luuston pysymistä normaalina
– hampaiden pysymistä normaaleina

Sisältää/Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
Magnesiumia 350 mg (93 %*) * = % päivittäisen saannin vertailuarvosta Magnesiumsitraatti Magnesiumoksidi Fruktooligosakkaridi Fruktoosi Ksylitoli Karpaloaromi Emulgointiaine: magnesiumstearaatti

Käyttöohje: 1 tabletti päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.