Melatoniini 1mg 100 tabl.

25,15

Mikroimeytyvä melatoniini

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy aivoissa sijaitsevasta käpyrauhasesta. Melatoniini auttaa elimistön sisäistä kelloa pysymään ajassa säädellen vuorokausirytmiä, edistäen unensaantia ja parantaen unenlaatua. Sen eritys on suurimmillaan yöllä pimeän aikaan ja huipussaan keskiyön jälkeisinä tunteina.

Melatoniinia erittyy vähemmän, jos ihminen kärsii stressistä. Osin tästä johtuu, että stressi aiheuttaa unettomuutta. Runsas alkoholin käyttö heikentää elimistön melatoniinin tuotantoa. Samoin melatoniinin tuotanto vähenee iän myötä, jolloin luonnollinen melatoniinin määrä ei välttämättä riitä hyvän yöunen takaamiseen.

-mikroimeytyvä®-resoriblettimuotoinen kielen alle!
-ohittaa ruuansulatuselimistön, koska imeytyy suun limakalvoilta
-imeytyy nopeasti, puhdas ja tehokas valmiste
-ei tarvita vettä
-ei sisällä makeutus- tai väriaineita
-gluteeniton, soijaton, maissiton, sokeriton, suolaton, säilöntäaineeton, GMO-vapaa

Nukahtamisaikaa lyhentämään: 1 tabletti iltaisin n. 30–60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa säännöllisesti samaan kellonaikaan.

Ai­kaeron vaiku­tuksia lievittämään: 1 tabletti en­nen nukku­maan­me­noaikaa muuta­mana il­tana mat­kan jäl­keen.

Laita pilleri kielen alle ja anna sen sulaa. HUOM! Resoribletteja ei saa pureskella tai niellä, sillä silloin ne menettävät tehoansa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Jos olet raskaana, imetät, sinulla on sairauksia tai käytät lääkitystä, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöä.

melatoniini* 1 mg
kamomillan lehtijauhe
laktoosi** (maidosta)
akaasiakumi
* vaikuttava aine

** tuotteen sisältämä hyvin pieni määrä laktoosia ei aiheuta ongelmia laktoosi-intolerantikoille, koska laktoosi ei kulkeudu ruoansulatuskanavaan.