Mikroveda Life 500ml

47,90

Maitohappobakteerit ja entsyymit kätevästi samasta valmisteesta

2 varastossa

Kuvaus

Mikroveda® Life sisältää tehokkaita maitohappobakteereita, joita on tässä monipuolisessa kasviuutteessa yhteensä 33 erilaista maitohappobakteerikantaa. Mikroveda® Life sisältää niiden lisäksi myös 20 fermentoitua luomuyrtti- ja kasviuutetta, lakkakääpää eli Reishiä ja viinirypäleensiemenjauhetta. Mikroveda® Life on valmistettu fermentoimalla, jolloin siihen muodostuu myös entsyymejä. Entsyymit tehostavat kehossa luonnostaan tapahtuvaa toimintaa, kuten esim. ruuansulatusta ja energiantuotantoa.

Suoliston mikrobit

Ruuansulatuskanavassamme elää mikrobeja eli pieneliöitä, joiden tehtävänä on valmistaa entsyymejä, puhdistaa haitallisia aineita kehosta ja auttaa ravintoaineita imeytymään. Vatsaan ja suolistoon liittyvät vaivat ovat usein seurausta mikrobien vähäisyydestä tai huonosta toiminnasta. Siksi on hyvä tasapainottaa ja tukea suoliston mikrobikasvustoa.

Mikroveda® Life:n erityisominaisuudet

Mikroveda® Life:n maitohappobakteereilla on erityisominaisuuksia: tämän ainutlaatuisen maitohappobakteerien seoksen ”hyvät” bakteerit mm. tuottavat entsyymejä ja vitamiineja sekä puhdistavat suolistoa.

MikroVeda® Lifen maitohappobakteerit:

hellivät suolistoa
ylläpitävät tervettä bakteerikantaa lääkekuurien yhteydessä ja matkoilla
ovat avuksi, kun maito tai vilja ei sovi
edistävät ravintoaineiden imeytymistä
Käyttöohjeet

25 ml (n. 2rkl) päivässä veden kera tai sellaisenaan mielellään tyhjään mahaan
sopii jatkuvaan käyttöön
Tuote säilyy avattuna jääkaapissa kuukauden, avaamattomana huoneenlämmössä parasta ennen -päiväykseen saakka. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotteen valmistustavasta (fermentoinnista) johtuen uutejuoma saattaa hieman kuohua, kun sitä kaataa lasiin. Juomaan saattaa myös muodostua pieniä sakkaumia, jotka eivät vaikuta tuotteen tehoon.

Tehokas vatsan- ja suolistonhoitovalmiste

Mikroveda® Life on tehokas vatsan- ja suolistonhoitovalmiste, sillä sen maitohappobakteerit säilyvät aktiivisena myös tuotteen avaamisen jälkeen ja käytön ajan.

Mikroveda® Life on luonnonmukainen, biologisesti sertifioitu ravintolisä, joka tukee
ruoansulatusta, edistää suoliston toimintaa ja on hyvä apu painonhallinnassa.
Ainesosat
Vesi, melassi*, kasviuutteet* (ananas*, väinönputki*, anis*, basilika*, tilli*, fenkoli*, mustikan lehdet*, vadelman lehdet*, inkivääri*, kumina*, maarianverijuuri*, oliivin lehdet*, oregano*, piparminttu*, rosmariini*, puna-apila*, salvia*, rohtoneidonkukan siemenet*, lakritsikasvi*, timjami*), viinirypäleen siemenuute*, lakkakääpäuute*, maitohappobakteerit (33 eri kantaa).

* = luomu

Mikrovedan sisältämät maitohappobakteerikannat:
Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactococcus diacetylactis, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus, Saccharomyces cerevisiae.

Suositeltava vuorokausiannos (25 ml) sisältää:
Luomukasviuutteet (mg), 563
– josta luomuananasuutetta (mg), 17,5
– josta luomulakritsinjuuriuutetta (mg), 20
Luomuviinirypäleen siemenuute (mg), 8
Maitohappobakteeriseos (cfu), 2,5 x 10^10 *

* = määrä voi hieman vaihdella fermentaatioprosessista johtuen

Allergiat
Gluteeniton
Sokeriton