Myskiruusunmarjaöljy 50ml

29,90

Suojaa ikääntyvälle iholle

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Ihon uudistumista stimuloiva myskiruusuöljy syväkosteuttaa ja hoitaa ikääntyvää sekä kuivaa ihoa. Hiero kasvoille tai vartalolle. Sopii myös ehkäisemään raskauden aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Erittäin kuivalle iholle.

Nopeuttaa erittäin kuivan, ikääntyvän ihon uudistusmista.
Jättää ihon pehmeäksi ja silottaa ihon pintaa.
Tehoaa myös raskauden aikaisiin tummentumiin.
Haut-Ségalan ruusuöljy jättää iholle pehmeän tunteen ja silottaa iholta pieniä juonteita. Öljy ei tunnu rasvaiselta.

Luomulaatuinen kylmäpuristettu ruusuöljy on tehokas ihon uudistaja. Myskiruusun tai omenaruusun siemenet sisältävät paljon linoleenihappoa (monityydyttömätön rasvahappo), joka syväkosteuttaa ihon uloimpia kerroksia. Näin se ehkäisee ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten, kuten raskauden, aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Myskiruusuöljy nopeuttaa myös haavojen sekä arpien paranemista tehostamalla ihon omaa uudistumustahtia.

Haut-Ségalan öljy on peräisin chileläisistä villiruusuista. Nämä villiruusut viihtyhvät erityisesti Andien vuoristossa.

Omenaruusun siemenöljy
Monenlaista suojaa iholle tarjoava ruusuöljy on erityisen tehokas tapa uudistaa ihoa ja vähentää näkyviä pigmenttimuutoksia, kuten ikääntymisen tai raskauden myötä ilmaantuneita hyperpigmentaatioita. Myskiruusuöljyllä voit siis saada raskauden aikana esim. ylähuulen ilmaantuvat tummentumat vaalenemaan.

Moni käyttää omenaruusun öljyä myös aknen hoitoon sekä supistamaan ihohuokosia.

Ruusuöljyssä on paljon antioksidantteja, jotka auttavat ihoa pysymään terveenä ja siten suojaavat ihoa ympäristön aiheuttamilta haittavaikutuksilta, kuten ilmansaasteilta.

Käyttö
Öljy sopii käytettäväksi kasvoille ja vartalolle päivittäin.

Rosa Rubiginosa Seed Oil*-

* = luomu