NordicHealth Rauta suusuihke 25ml

15,20

Rautaa suihkeena!

Kuvaus

Vatsaystävällinen Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen

Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen.

Sisältää: Vesi, sokeri, rauta(III)natrium-EDTA, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen uuniomena-aromi, makeutusaine (stevioglykosidit)

Makeutettu luonnollisilla stevialla ja raakaruokosokerilla. Sisältää viisi kidettä raakaruokosokeria. Suusuihke on uuniomenan makuinen. Rautalisä ei sisällä omenan allergisoivia ainesosia eli sopii myös omena-allergisille.

Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaanin ravintolisäksi ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Käyttöohje: 4 suihkausta päivässä, parhaiten rauta imeytyy posken limakalvolle suihkautettuna. Rautasuusuihke on parhaiten imeytyvä rautalisä, sillä se imeytyy posken limakalvolta suoraan verenkiertoon ohittaen näin ruoansulatuksen kokonaan.

Päiväannos sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä elämäntapoja.