Omega7 Skin 150 kaps

46,90

MONIPUOLINEN UUTUUS IHOLLE – OMEGA 7 SKIN

Kuvaus

Omega7 Skin -kapseleiden mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetyn öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti hyvinvoivan ja terveen ihon tarvitsemia välttämättömiä rasvahappoja.

Öljyä on täydennetty beetakaroteenilla, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia ja tukee myös normaalia vastustuskykyä. Marjansiemenöljyjen luontaisesti runsaasti sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa hapettumisstressiltä antioksidanttisten ominaisuuksiensa avulla.

Sisäisesti ravittu iho tuntuu ja myös näyttää hyvältä.

KÄYTTÖTARKOITUS
Kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle
Ongelmaiholle
Ikääntyvälle iholle
Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana
Välttämättömien omega-3- ja omega-6-rasvahappojen lähteeksi koko elimistölle
Vegaaneille

KENELLE
Kaikille, jotka haluavat erityisesti huolehtia rasvahappotasapainostaan ja ihostaan
Raskaana oleville ja imettäville äideille
Kasvissyöjille, vegaaneille, kala-allergikoille

KLIININEN NÄYTTÖ
Useita suomalaisia tuotekohtaisia tutkimuksia

Turun yliopisto on tutkinut Omega7 Skin -kapseleiden sisältämien BC634-mustaherukkaöljyn ja SBA24-tyrniöljyn vaikutuksia useissa tutkimuksissa. Tuloksia vakioitujen marjaöljyjen koostumuksista, turvallisuudesta ja vaikutuksista on julkaistu kansainvälisissä ravitsemustieteen julkaisuissa. Turun yliopiston ja Aromtech Oy:n tekemät kliiniset tutkimukset ovat löydettävissä PubMed-tietokannasta.

ERITYISTÄ TÄSSÄ TUOTTEESSA
HYVIÄ VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ OMEGA-3 JA -6-RASVAHAPPOJA

Omega7 Skin sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Mustaherukkaöljyssä ja tyrniöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Ne sisältävät myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3).

VAHVOJA ANTIOKSIDANTTEJA

Mustaherukansiemenöljyn ja tyrninsiemenöljyn luonnostaan sisältämät runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen myötä E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

HELLÄVARAINEN VALMISTUS SÄILYTTÄÄ ÖLJYJEN OMINAISUUDET

Mustaherukan ja tyrnin siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Niiden hyödyntäminen kokonaisia marjoja syömällä on haasteellista, koska pienet siemenet kulkeutuvat helposti hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Siementen pureskelu parantaa öljyn saatavuutta, joskin öljy on edelleen tiiviisti kiinni siemenen rakenteissa. Parhaan hyödyn siementen sisältämistä öljyistä saa nauttimalla valmiiksi eristettyä öljyä.

Vakioidut BC634-mustaherukansiemenöljy ja SBA24-kaksoistyrniöljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmenetelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.

BC634-herukkaöljyä ja SBA24-tyrniöljyä on täydennetty luonnollisella beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Kostea ja kimmoisa hyvinvoiva iho tuntuu hyvältä sekä näyttää nuorekkaalta.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa
Vaikuttavat aineet 2 – 4 kaps.
Rasvaa 1,0 – 2,0 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 105 – 210 mg
Kerta- ja monityydyttymättömiä rh., josta 850 – 1700 mg
– palmitoleiinihappoa (omega-7) 56 – 112 mg
– linolihappoa (omega-6) 380 – 760 mg
– gammalinoleenihappoa (omega-6) 102 – 204 mg
– alfalinoleenihappoa (omega-3) 135 – 270 mg
– stearidonihappoa (omega-3) 18 – 36 mg
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 – 8 mg*
Beetakaroteenia, josta 0,8 – 1,6 mg
– elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 0,13 – 0,26 mg**
* 33 – 67 % päivän saantisuosituksesta ** 16 – 33 % päivän saantisuosituksesta
Annostusohje Ensimmäisen kuukauden ajan; 2 kapselia 2 kertaa päivässä
Aloitusjakson jälkeen; 2 kapselia päivässä.

Nauti kapselit kevyen aterian yhteydessä.
Öljyn voi halutessa nauttia ilman kapselinkuoria.

Annostus lapsille: yli 6 kk lapsille 2 kaps. sisältöä vastaava öljymäärä. Annetaan vain avatun kapselin sisältö.

Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä.
Sopii raskaana oleville ja imettäville äideille.

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Käyttörajoitukset Mustaherukansiemen- ja tyrninsiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia.

Herkkävatsaiset saattavat reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Mustaherukansiemenöljy sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristetty öljy (72 %), kapselin kuori (muunnettu maissitärkkelys, stabilointiaine glyseroli, hyytelöimisaine karrageeni,happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet (D-alfa-tokoferoli ja rosmariiniuute), beetakaroteeni (0,06 %).

Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia, eläinperäisiä ainesosia eikä väriaineita.

Säilytä tuote huoneenlämmössä ja valolta suojassa.
Tuotteen vegaanisuus Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Lisätiedot

Pakkauskoko

60 kaps, 150 kaps