Osterivinokas 120 tabl

18,50

Mansikanmakuinen fruktoosilla makeutettu purutabletti soveltuu hyvin lapsille.

Osasto:

Kuvaus

Osterivinokas, Pleurotus ostreatus, on enemmän kuin herkullinen ateriasieni. Aasian maissa sitä on käytetty perinteisesti torjumaan syyliä ja lapsia kiusaavia molluskoita.

Osterivinokastablettien käytöllä pyritään toteuttamaan aasialaisten hoitoperinnettä. Osterivinokastabletit ovat erinomainen lapsille sopiva ravintolisä. Ne on valmistettu erikoisviljellystä, korkealaatuisesta osterivinokasjauheesta, joka sisältää erilaisia polysakkarideja ja glykoproteiineja.

Päiväannos sisältää 300-600 mg kuivattua osterivinokasjauhetta. Ravintolisä on gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Suositeltava vuorokausiannos: Tarvittaessa 2-4 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Aineosat: Fruktoosi (hedelmäsokeri), Pleurotus ostreatus-osterivinokasjauhe, dekstroosi, täyteaineet (E460, E463), mansikka-aromi (E296), emulgointiaine (E470b), paakkuuntumisenestoaine (E551). Valmistettu Suomessa. Valmistuttaja Via Naturale Oy,