Solgar Folaatti 400µg 50 tabl

18,90

Metafolin®, bioaktiivinen L-metyylifolaatti.
Se paremmin imeytyvä foolihapon muoto.
Tukee terveen kudoksen muodostumista raskauden aikana.
Erityisen tärkeää hedelmällisessä iässä sekä raskaana oleville naisille.

Kuvaus

Solgar ® Folaatti (Metafolin®) 400 µg sisältää bioaktiivista L-metyylifolaattia.
Foolihappo on erittäin tärkeä vitamiini monille kehon prosessille. Erityisen tärkeää se on raskaana olevan naisen sekä sikiön terveydelle ja kasvulle. Folaatti on foolihapon bioaktiivinen muoto, jolloin sen imeytyminen on tehokkaampaa niillä, joilla foolihapon aineenvaihdunta on geneettisesti heikompaa.
Foolihappo on ravintolisä, jota suositellaan käytettäväksi raskauden aikana sekä hedelmällisyyden lisäämiseksi. Foolihappoa löytyy runsaasti mm. tummanvihreistä lehtivihanneksista, mutta varmistaaksesi riittävän saannin on suositeltavaa ottaa se ravintolisänä, erityisesti raskauden aikana, jolloin foolihapon alhainen määrä voi olla riskitekijä.
Tämä tärkeä B-vitamiini edistää myös homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa ja edistää normaalia energiantuotantoa. Folaatti on foolihapon bioaktiivinen muoto, jolloin sen imeytyminen on tehokkaampaa niillä, joilla foolihapon aineenvaihdunta on geneettisesti heikompaa.
Tunnetaan myös nimellä B9-vitamiini.
Maidoton, gluteeniton, vegaaninen, soijaton, vehnätön, hiivaton, Kosher
Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):
Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti, Metafolin®) 400 µg, 200*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Muut ainesosat: Täyteaineet (mannitoli, mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).