Testo Boost 60 tabl

20,25

Seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistämiseen.
Testosteronitasojen ylläpitämiseen.

Kuvaus

Testo Boost on innovatiivinen yhdistelmävalmiste miehiseen hyvinvointiin; testosteronitasojen ja seksuaalisen halukkuuden tukemiseen.

Nautinnollinen seksielämä on tärkeä osa elämänlaatua. Hektiset elämäntavat, vähäisistä yöunista johtuva jatkuva väsymys ja stressitila ovat luonnollisia syitä ajoittaiseen haluttomuuteen ja kyvyttömyyteen. Iän myötä vähenevä testosteroni voi olla myös yksi seksihaluihin vaikuttava tekijä. bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen.

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

bertil’s Testo Boost on kehitetty ja valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Niiden luotettavuus, puhtaus ja tarkoin tunnettu sisältö ovat erityisen tärkeitä mm. kilpaurheilijoille.

Tribulus terrestris edistää:
seksuaalista kykyä ja halukkuutta

Sinkki edistää:
Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
Normaalia kognitiivista toimintaa
Hiusten pysymistä normaaleina
Solujen suojaamista hapettumisstressiltä

B6-vitamiini edistää:
normaalia vastustuskykyä
energia-aineenvaihduntaa
hermoston toimintaa
psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Aikuisille ja tarvittaessa myös nuoremmille miehille.
Tavoitteellisesti kuntoileville ja aktiiviurheilijoille.