True Gum ksylitolipurukumi Lakritsi & eukalyptus 20g

2,95

Muoviton, ksylitolipurkka!

Kuvaus

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Lakritsi ja eukalyptus on rauhoittava ja elvyttävä sekoitus, joka auttaa rentoutumaan.

Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton.

True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaikkien muiden tuotteen sisältämien aineosien tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 20 g

Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli [22%], stevioliglykosidit), luonnonkumi (chicle-kumimassa), lakritsijauhe (7%), kosteudensäilyttäjä (glyseriini), luonnollinen aromi, stabilointiaine (arabikumi), ohramallasuute. Sisältää lakritsia. Kohonneesta verenpaineesta kärsivien on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava