True Gum ksylitolipurukumi Minttu & matcha 20g

2,95

Muoviton ksylitolipurkka!

Kuvaus

True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Matcha ja minttu raikastavat hengityksen ja jättävät suuhun miellyttävän maun.

Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton.

True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään. Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaikkien muiden tuotteen sisältämien ainesosien tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 20 g

Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli [22%], stevioliglykosidit), luonnonkumi (chicle-kumimassa), kosteudensäilyttäjä (glyseriini), luonnollinen aromi, matchajauhe 1%, stabilointiaine (arabikumi), saflori ja spirulinauute.

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava