True Gum ksylitolipurukumi Sitruuna 21g

2,95

Muoviton ksylitolipurkka!

Kuvaus

Muoviton, biohajoava, vegaaninen ja 100% luonnollinen ksylitolipurukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Kirpeä ja aurinkoinen sitruunan maku!

Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton.

True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään. Kosteutta lisää luomulaatuinen ja kasviperäinen glyseriiniä, joka ei sisällä GMO-ainesosia.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 21 g

Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli, stevioliglykosidit), luonnonkumi, luonnollinen aromi, glyseriini, omenahappo, sitruunahappo, arabikumi, carthamus-uute, karnaubavaha

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava