True Gum ksylitolipurukumi Vadelma & vanilja 21g

2,95

Muoviton ksylitolipurkka!

Kuvaus

Muoviton, biohajoava ja 100% luonnollinen ksylitolipurukumi ilman hormonihäiritsijöitä. Herkullinen vadelman ja vaniljan maku maistuu myös lapsille. True Gum on muoviton, vegaaninen ja biohajoava purukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Makea vadelma ja vanilja -purukumi hellii hampaita ja jättää herkullisen maun suuhun.

Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on muoviton.

True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään. Kosteutta lisää luomulaatuinen glyseriini, joka kaiken muun tavoin kasviperäistä eikä sisällä GMO-ainesosia.

True Gum on makeutettu vähäkalorisilla luonnollisilla makeutusaineilla, kasvin lehdistä saatavalla stevialla ja suomalaisista koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 20 g

Ainesosat: makeutusaineet (ksylitoli, stevioliglykosidit), luonnonkumi, luonnollinen aromi, kosteudensäilyttäjä (glyseriini), omenahappo, bataattiuute.

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava