True Gum ksylitolipurukumi White 21g

2,95

Muoviton ksylitolipurkka!

Kuvaus

Muoviton, biohajoava, vegaaninen ja 100% luonnollinen ksylitolipurukumi, joka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista. Vahva ja raikas piparmintun maku. Raikastaa hengityksen ja tukee hampaiden mineralisaatiota ruokien ja juomien nauttimisen jälkeen. Purukumin sisältämä kalsiumkarbonaatti ehkäisee hampaiden reikiintymistä ja vähentää värjäymiä.

Useimmat nykyiset purukumit sisältävät petrokemian ainesosia, aspartaamia (keinotekoinen makeutusaine) ja BHA:ta (synteettinen antioksidantti ja hormonihäiritsijä). Toisin kuin purukumit yleensä, True Gum on biohajoava.

True Gumissa käytetään tavallisen muovintäyttämän kumin sijaan chicle-kumia, jota tehdään sapodillapuun maitiaisnesteestä. Luonnollisen chicle-kumin ansioista True Gum on biohajoava ja pysyy pehmeänä pitkään. Kosteutta lisää luomulaatuinen ja kasviperäinen glyseriiniä, joka ei sisällä GMO-ainesosia.

True Gum White Peppermint -purukumi on makeutettu koivuista peräisin olevalla ksylitolilla. True Gum sisältää yli 20% ksylitolia.

Pakkaus: 21 g

Ainesosat: makeutusaine (ksylitoli), chicle-purukumipohja, stabilointiaine (arabikumi), kosteuttaja (glyseroli), luonnollinen piparminttuaromi ja muut luonnolliset aromit, kuorruteaine (karnaubavaha), täyteaine (kalsiumkarbonaatti).

Lisätiedot: vegaaninen, biohajoava