Ale!

Vahva Tyrniöljy + Mustikka Omegat 120 kaps

34,90

Kaksi superöljyä yhdessä!

Kuvaus

Tyrni ja mustikka ovat monissa maissa käytettyjä, koko kansan ”terveysmarjoja”, joita suomalaisetkin ovat syöneet kautta aikojen. Nämä marjat, joissa on runsaasti elimistön hyvinvoinnille hyödyllisiä yhdisteitä ja siemenissä tärkeitä rasvahappoja, ovat todellista superfoodia! Sekoittamalla näistä marjoista saatuja öljyjä tietyssä suhteessa keskenään, saadaan syntymään toisiaan erinomaisella tavalla täydentävä tuote, jossa on kaikkien omega-ryhmien rasvahappoja, A- ja E-vitamiinien esiasteita sekä flavonoideja ja kasvisteroleja.

Tyrninöljy sisältää runsaasti omega-7-palmitoleenihappoa, jonka terveysvaikutukset kohdistuvat ihoon ja limakalvoihin. Tyrniöljy auttaakin kosteuttamaan väsyneitä ja iän myötä kuivuvia tai muuten rasittuneita silmiä sekä muita limakalvoja kuten nielua ja naisilla vaihdevuosien kuivattamia intiimialueiden limakalvoja.

Mustikan siemenöljyssä on runsaasti muita silmiä, ihoa ja hiuksia vahvistavia välttämättömiä, monityydyttymättömiä omega-rasvahappoja. Erityisen paljon siinä on silmiä vahvistavia A-vitamiinivaikutteisia karotenoideja sekä antioksidanttista E-vitamiinia beta-, gamma- ja alfatokoferoli ja -tokotrienolimuodoissa, sekä zeaksantiinia.

Mustikkaöljy onkin yksi vahvimmista silmiä suojaavista luonnon antioksidanteista. Mustikan siemenöljy sisältää myös luontaisia kasvisteroliyhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja ennaltaehkäisevät sen vanhenemista.
Sisältää:Tyrniöljy, mustikansiemenöljy, gelatiini, glyseroli, rautaoksidi.

Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 kapselia)
Tyrniöljyä, 900 mg
Mustikan siemenöljyä, 500 mg
Omega-3-rasvahappoja, 175 mg
Omega-6-rasvahappoja, 676 mg
Omega-7-rasvahappoja, 92 mg
Omega-9-rasvahappoja, 155 mg

Laktoositon, Makeuttamaton, Gluteeniton, Soijaton, Hiivaton, Säilöntäaineeton.
Käyttöohje:Kahden ensimmäisen käyttökuukauden ajan 2 x 2 kapselia, sen jälkeen 2 kapselia päivässä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Lisätiedot

Pakkauskoko

60 kaps, 120 kaps