Vege RAUTA 30 annospussia

29,90

Tehokasta ja hyvin imeytyvää rautaa.
EI ÄRSYTÄ VATSAA!

Kuvaus

Tehokas kasvisidonnainen rauta-vitamiinivalmiste nostamaan rauta- ja ferritiiniarvoja.
Vege RAUTA Fe sisältää juurikkaista (Beta vulgaris) saatua pidoliinihappoa, luonnollista C-vitamiinia acerolahedelmästä (Malpighia punicifolia L.) ja foolihappoa, joka on välttämätön varastoraudan muodostumisessa.

KASVISIDONNAISTA
RAUTA-L-PIDOLAATTIA
Rauta on välttämätön energian hyväksikäytössä, hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Kun rautataso on veressä normaali, se estää väsymystä ja uupumusta.

Glutamiinia esiintyy luonnollisena suoliston limakalvoilla ja lihaksissa. Koska Vege RAUTA Fe sisältämä rauta on rauta-L-pidolaatti -muodossa, se sisältää myös glutamiiniaminohapon yhdistettä. Tämän ansiosta raudasta tulee poikkeuksellisen hyvin imeytyvä ja keho voi tehokkaasti hyväksikäyttää ravintolisää veren rauta-arvojen ja varastoraudan eli ferriinitason nostamiseen monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa.

AINESOSAT:
Acerola (Malpighia punicifolia) -uute (luonnollinen C-vitamiinipitoisuus 25%), puhdistettu vesi, rauta-L-pidolaatti, foolihappo, stabilointi- ja sakeuttamisaineet (kasviglyseroli, guarkumi), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromiaine (sitruunaöljy), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

1 ANNOSPUSSI SISÄLTÄÄ:
Acerolauute – 250 mg
– josta 25 % C-vitamiinia – 62,5 mg (78 %*)
Rauta-L-pidolaattia – 89,5 mg
– josta rautaa – 15 mg (107 %*)
Folaatti – 200 mikrogrammaa (100 %*)

*) % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

ANNOSTUS:
1 annos (20 ml) päivässä lisättynä pieneen vesimäärään tai mehuun tai terapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.