Viridian Balanced Zinc Complex

12,9024,90

Vahvaa vastustuskykyä monipuolisesta sinkki kapselista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Sinkki-kupari-beetakaroteeni -ravintolisä

Sinkki on tärkeä hivenaine limakalvojen hyvinvoinnille. Lisäksi A-vitamiinin esiasteena toimiva beetakaroteeni edistää limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkin pitkäaikaisen käytön yhteydessä tulee aina huomioida myös kuparin riittävä saanti.

Viridianin Sinkki-kupari-beetakaroteeniyhdistelmä sisältää yhdessä kapselissa sinkkipikolinaattia15 mg, kuparisitraattia 1 mg ja luonnollista beetakaroteenia dunaliella salina -levästä. Ainesosien vaikutusta tehostaa ainutlaatuinen viherseos sinimailasesta, spirulinasta ja mustikkauutteesta. Täydellistä synergiaa hyvin imeytyvässä muodossa.

Ainesosat: Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), sinkkipikolinaatti, kuparisitraatti, dunaliella salina -levä.

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:
Sinkki 15 mg….150 %*
Kupari 1 mg….100 %*
Luonnollinen beetakaroteeni (dunaliella salina -levä) 900 μg vastaa A-vitamiinia 150 μg 19 %*
Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute) 293 mg

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta ** vertailuarvoa ei ole olemassa

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.

Lisätiedot

Pakkauskoko

30 kaps, 90 kaps