Viridian Extra C 550mg

11,9025,90

Vatsaystävällinen ja pitkävaikutteinen C -vitamiini.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Viridian C-vitamiini on nyt entistä paremmin imeytyvä!
Viridian Ekstra-C sisältää PureWay-C:tä, patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Viridian Ekstra-C:n uudistunut koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä. C-vitamiini imeytyy nopeasti ja säilyy elimistössä pidempään, jolloin se pystyy paremmin ja kauemmin toimimaan hyvinvointimme parhaaksi.

Viridian Ekstra C-vitamiini:

100 % luonnolliset ja aktiiviset ainesosat
Imeytyy nopeasti
Säilyy elimistössä pidempään kuin tavallinen C-vitamiini
Kliinisesti tutkittu
Vegaaninen
C-vitamiini on tärkeää muun muassa vastustuskyvylle, paljon liikkuville, väsyneille ja uupuneille sekä parantamaan raudan imeytymistä. C-vitamiini on tarpeellinen myös kollageenin rakennusaineeksi, ihon hyvinvointiin, hermostolle ja energia-aineenvaihdunnalle.

Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta!

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: askorbiinihappo, citrus bioflavonoidit, kasvirasvahapposeos (riisinleseestä), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:
Pureway-C 550 mg, josta 495 mg C-vitamiinia 619 %*
27,5 mg citrusbio-flavonoidit
27,5 mg kasvirasvahapposeos
%* päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Lisätiedot

Pakkauskoko

30 kaps, 90 kaps