Viridian Luomu Mustakuminaöljy 200ml

36,90

Perinteinen ruokaöljy joka sopii myös ihon hoitoon

Varasto loppu

Kuvaus

Mustakuminaöljyä on käytetty jo yli 2000 vuotta monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa sekä ruuaksi että terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Mustakuminaöljyn juuret ovat Länsi-Aasiassa. Yrtti kasvaa n. 60 senttiä korkeaksi ja sillä on valkoiset kukat. Nykyään kasvia viljellään Lähi-idästä Intiaan, joskin arvokkain mustakuminaöljy saadaan Egyptistä.

Viridian Luomu mustakuminaöljy on sertifioitua luomua ja parasta laatua, joka on tehty nimenomaan egyptiläisestä kasvista. Öljy on kylmäpuristettu ja pullotettu suojattuna valolta ja hapelta.

Mustakuminaöljy on miellyttävän makuista. Sitä voi ottaa sisäisesti lusikalla ja käyttää salaatinkastikkeena tai ulkoisesti hieroa iholle.

Sisältää:Egyptiläisistä luomu mustakuminan siemenistä (Nigella sativa) kylmäpuristettu 100 % öljy

Ingredienser: Kallpressad 100 % olja av Egyptiska ekologiska svartkumminfrön (Nigella sativa) Vuorokausiannos 5–15 ml sisältää Dygnsdosen 5–15 ml innehåller

Kylmäpuristettu luomu mustakuminaöljy 5–15 ml josta linolihappoa (omega-6) 2540–7620 mg oleiinihappoa (omega-9) 1040–3120 mg

Ekologisk kallpressad svartkumminolja 5–15 ml varav linolsyra (omega-6) 2540–7620 mg oljesyra (omega-9) 1040–3120 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Sopii vegaaneille.

Produkten har inte bestrålats eller testats på djur. Produkten är fri från gluten, vete, soja, mjölkprodukter, laktos, socker, salt, jäst och tillsatsämnen.

Käyttöohje:1–3 teelusikalllista päivässä ruokailun yhteydessä.
1–3 teskedar om dagen i samband med måltid.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Säilyy avattuna jääkaapissa 6 viikkoa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Rekommenderad dygnsdos får ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livstil. Det är viktigt med tillräckligt intag av vätska vid användning av kosttillskottet. Förvaras på torr och sval plats utom räckhåll för små barn. Öppnad flaska förvaras i kylskåp, håller i 6 veckor. Rekommenderas ej vid graviditet och amning.