Viridian Magnesiumsitraattijauhe 150g

22,90

Hyvin imeytyvää magnesiumia ilman turhia lisäaineita

Kuvaus

Huippusuosittu 100 % nesteeseen liukeneva ja neutraalin makuinen magnesiumsitraattijauhe, joka ei kihise eikä kohise. Sekoita nesteeseen (vesi tai mehu) ennen käyttöä (ei suoraan suuhun).

– nestemäinen muoto helpottaa imeytymistä
– neutraali maku
– riittoisa: puoli teelusikkaa on 375 mg magnesiumia

Sisältää ainoastaan magnesiumia: ei lainkaan sokeria tai lisäaineita!

Sopii erityisesti heille, joille tablettien nieleminen on hankalaa. Magnesium on hyväksi mm. lihaksille, hermostolle ja luustolle, sekä se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kokeile ottaa magnesiumia illalla noin paria tuntia ennen nukkumaan menoa, jolloin se voi rauhoittaa yöunia.

Vuorokausiannos (2,5 g) sisältää: Magnesiumia 375 mg (magnesiumsitraatti) Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

Käyttöohje: 2,5 g (½ tl) kerran päivässä sekoitettuna veteen tai mehuun. Lisää jauhe kuivan juomalasin pohjalle ja kaada neste sen päälle (ei suoraan suuhun). Näin varmistat tasaisen sekoittumisen. Sekoita jauhe aina nesteeseen ennen käyttöä!

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.